Hhoop gedragsvertaler

Over

Rian van Wel

Hhoop decoratie

Mijn naam is Rian van Wel, in 1970 – als middelste van vier kinderen (samen met mijn tweelingbroer) – geboren en getogen in een horeca ondernemersgezin in Helmond. Vanaf 1991 ben ik samen met mijn partner Luciën en wonende te Deurne. Sinds 1e Kerstdag 1998 mag ik me de trotse moeder noemen van Luuk en sinds september 2000 van Evi. Om jullie een beeld te geven van mijn gezin en over wie ik het leuk vind om te schrijven….. zie foto….

Hhoop pleister
Hhoop pleister
Gezin Rian van Wel

Wil je weten waar, wanneer en waarom ik anders ben gaan kijken naar kinderen? Lees dan hier waar het allemaal begon.

Inmiddels ben ik een ervaringsdeskundige op het gebied van kinderen, gezinnen en opvoeden. Daarom kijk en luister ik naar jou, zonder oordeel en is geen vraag of issue mij te gek.

Hoezo?

  • Omdat ik weet dat kinderen het beste en het slechte in je kunnen losmaken.
  • Omdat ik weet dat het ouderschap de mooiste en tevens moeilijkste ‘taak’ is die er bestaat.
  • Omdat ik – net als jij – ook geworsteld heb met bepaalde issues.
  • Omdat ik weet hoe we de plank ooit volledig misslaan.
  • Omdat ik – net als jij – ook blunders heb gemaakt en nog. En dat is maar goed ook. Anders had ik dit ‘werk’ nooit kunnen doen.

Wie ben ik nog meer?

Buitenom dat ik moeder ben, ben ik ook Kindertolk® & Gedragsvertaler, Spiegelcoach & Holistisch gezinsbegeleider.

Rian van Wel Blog

Bloggen

Verder vind ik het leuk om blogs te schrijven die gaan over kinderen, opvoeden, belemmeringen, emoties, school en nog veel meer. Een paar van die blogs heb ik ook op deze website staan.

Online training gedragsvertaler

Trainingen

Ik maak en geef (online) trainingen hoe we Anders naar kinderen kunnen leren kijken, hoe onze opvoeding – van ons gezin van herkomst – doorwerkt via onze kinderen, welke signalen pubers geven en wat wij daarvan kunnen leren en hoe jij zelf de taal van je kind kunt leren verstaan. Interesse?

Voel je welkom

  • Inmiddels weet ik hoe het anders kan.
  • Hoe we in contact kunnen blijven met ons kind, juist in de meest moeilijke situaties.
  • Wat de emoties en gedragingen van ons kind ons zegt.
  • Waar wij bepaalde invloed nog laten liggen.
  • En het allerbelangrijkste….dat opvoeden een tweerichtingsverkeer is.

Ik hoop dat je benieuwd bent geworden en je openstaat voor een liefdevollere aanpak.