Hhoop gedragsvertaler

Huiskamer

Bijeenkomsten

Hhoop decoratie

Waarom zou ik naar deze bijeenkomst willen?

Omdat je al van alles geprobeerd hebt in opvoedland. Je zoveel boeken hebt verslonden, alle pedagogische tips en trucs hebt uitgeprobeerd, de sfeer thuis te snijden is, de verbinding ver te zoeken, je nog meer regeltjes in het leven roept, de straffen hoger worden, misschien omdat je nieuwsgierig bent geworden naar hoe het ook anders kan of omdat het noodzaak is.

Hhoop pleister
Hhoop pleister
Huiskamerbijeenkomsten Hhoop

Maar vooral ook om je gehoord, gezien en begrepen te voelen. Je staat niet alleen!

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn voor ouders die – ondanks alle liefde die ze voelen voor hun kind (ongeacht leeftijd)- vastlopen met de opvoeding/begeleiding, bepaald gedrag, de emoties van hun kind(eren) of leerlingen, of met hun rol als ouder/docent/pedagogisch medewerker.

Ook zijn deze bijeenkomsten nuttig en zeer waardevol als je (nog) stoeit met vragen of zorgen voor, tijdens of na een vertaaltraject, (online) training of challenge.

Met andere woorden: Voor ouders met vragen die snakken naar antwoorden.

Hoe kan ik me aanmelden?

Binnenkort kun je aanmelden via een online boekingssysteem, maar nu moeten we het nog even handmatig doen.

Nadat je mijn agenda hebt geraadpleegd kun je een mail sturen naar info@hhoop.nl met als onderwerp ‘huiskamerbijeenkomst’ Daarin schrijf je op welke dag/datum en tijd je wilt deelnemen en met hoeveel personen. Handig is als je ook je naam en telefoonnummer vermeldt. Je krijgt van mij dan een mail terug of deze dag/tijd nog beschikbaar is en tevens een betaalverzoek.

Een huiskamerbijeenkomst kost €15,- p.p. (btw-vrij)

Wat komt aan bod?

Wat er precies aan bod mag komen laat ik open. Ik wil zoveel mogelijk kijken en luisteren naar wat er zich spontaan aandient. Daarom heb ik (voor nu) geen vast schema van bepaalde onderwerpen. Dat maakt dat je vrij bent om een vraag (of meerdere) in te brengen. De vragen kunnen uiteraard ook zijn ontstaan voor, tijdens of na een challenge of training.

Het mooie hiervan is dat de vragen van andere deelnemers jou ook kunnen helpen. Buitenom dat vertrouw ik erop dat alles precies op het juiste moment mag komen.

Waar zijn deze bijeenkomsten?

Deze bijeenkomsten organiseer ik in mijn gezellige huiskamerpraktijk aan de Kulertseweg 31 te Deurne.

Ps: ik heb maximaal plaats voor 6 deelnemers per bijeenkomst.

De koffie en thee staat niet klaar, maar wordt vers voor jou gezet.

Wat kost het?

Een huiskamerbijeenkomst kost €15,- p.p. (btw-vrij)

Ik Hhoop je te mogen ontmoeten
Ik zie je
Liefs Rian

Deel deze pagina