Hhoop gedragsvertaler

1 op 1 sessies

Vertalingstrajecten

Hhoop decoratie

Loop jij ooit vast met jezelf, de relatie met je ouders, je partner, met je kinderen of met je rol als ouder? Dan zou je kunnen overwegen om het eens van een totaal andere kant te bekijken. Bij deze 1 op 1 vertalingstrajecten zoomen we dieper in op een bepaald aspect van wat je op dit moment meer dan gemiddeld raakt, zorgen baart of vragen oproept. We nemen de tijd om het probleem helder te krijgen, wat gebeurt er, vanaf wanneer en hoe ziet zo’n situatie eruit.

Hhoop pleister
Hhoop pleister

Aan de hand van de specifieke antwoorden die jij me geeft, is de boodschap ook heel persoonlijk, dus op jouw lijf geschreven. Gevolg is dat er al een stukje bewustwording gecreëerd wordt waardoor verschuivingen en veranderingen plaatsvinden vanaf de allereerste afspraak.

Neem alsjeblieft contact met me op en ervaar wat ik als gedragsvertaler voor jou kan betekenen.

Hoe?

De sessies zijn als volgt samengesteld

1. Telefonisch contact: alvorens we een afspraak plannen hebben we elkaar even aan de telefoon om te kijken wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ook om te kijken of ik de juiste persoon voor je ben en dit het juiste moment is. Dit gesprek is gratis.

2. Online vragenlijst: Als we een afspraak hebben gepland krijg je van mij een aantal vragen per e-mail met het verzoek deze te beantwoorden.

3. Eerste persoonlijke kennismaking: Tijdens onze eerste live afspraak (1 uur) gaan we uitgebreider kennismaken met elkaar en zal ik eventueel nog verder vragen op jouw antwoorden en aanvullen waar nodig. Verder leg ik je de achtergronden van de methode uit en samen kijken we naar de vertaling die ik dan voor je heb gemaakt. Tijdens dit 1 uur durende gesprek krijg je ook meteen de perspectieven die dit traject je biedt.

4. Tijdens ons tweede gesprek gaan we kijken wat er zoal in beweging is gekomen en/of er nieuwe vragen opborrelen.

5. Nazorggesprek: Na ongeveer 2 à 3 weken kom je weer bij mij en gaan we kijken wat er is veranderd. Samen gaan we kijken waar nog verdere begeleiding en/of ondersteuning wenselijk is.

Dit traject kost €450,-  (btw-vrij)

Procesbegeleiding

Mocht na afsluiting van dit vertaaltraject nog wenselijk zijn om dieper in bepaalde problematiek te duiken, dilemma’s aan te pakken, op te schonen en op te ruimen, dan kun je kiezen voor procesbegeleiding / innerlijke-kind-heling. Ik kan je precies leren wat daarvoor nodig is en stap voor stap in begeleiden.

Procesbegeleiding bestaat uit het helen van je innerlijke familie en dit traject bestaat uit (minimaal) 6 gesprekken (6=5) en kost: €445,-

Losse afspraken

Losse afspraken zijn per uur en btw-vrij: €89,- p/u

Abonnement

Heb je behoefte aan meerdere afspraken, dan is een abonnement een stuk voordeliger. Lees.meer.

Online training

Indien je interesse hebt in de online training ‘Je Innerlijke Familie’, lees.dan.hier.meer.→ 

Zet vandaag nog die ene kleine stap naar verandering en ervaar het verschil!
Een gratis telefoontje is zo gepleegd!

Deel deze pagina